Noi suntem români…


… spun unii tare, foarte tare și dintre ei unii nici nu realizează cât este de adevărat.

Când spun România văd arcul munților Carpați.

La mulți ani români! La mulți ani România!


13 gânduri despre “Noi suntem români…

      1. Inca nu, dar te voi trece daca vrei, desi cred ca tie am sa-ti daruiesc din tot sufletul ceea ce vei dori, prea imi esti draga si n-as putea altfel – stiu ca nu e o atitudine foarte buna pt „bisnis”, dar asta sunt eu :).

        Apreciază

  1. Anda când îți faci blog?

    P.S. Sunt pensionară. O viață întreagă am contribuit pentru pensie și sănătate (contribui și-acum din pensie) spunându-ni-se că vom avea bătrâneți liniștite. Acum ni se spune că suntem prea mulți și nu are cine să ne țină în cârcă. De către cine? De către români. Bravo Români. Vă urez din suflet s-ajungeți să fiți ținuți în cârcă.

    Apreciază

    1. Raspuns la PS: Pana acum 20 de ani nu stiu sa fi contribuit la sanatate din salariu. Cheltuielile respective erau suportate din bugetul de stat, unde se duceau cam toate veniturile economiei. Noi plateam ” la pensie” doar un 2% numai pentru pensie suplimentara.
      Intre timp economia s-a cam subtiat, s-a inventat bugetul de asigurari sociale, contributia a crescut considerabil… si tot nu-s bani destui 😀 Deci tre’ sa se „dea vina” artificial pe careva .

      Apreciază

Lasă un comentariu