Obiecte…


si-atat?

O, nu!

Cand am aceasta oglinjoara in mana, un zambet se desfasoara larg pe fata mea si-si agata capetele pe dupa urechile mele. Amintire de la Casa Fluturilor, Praid.

Reghin, in cautare de mobila cu suflet. Pana sa ne hotaram, am luat acest obiect acasa. Chiar daca ce vad in oglinda nu este imbucurator, nu sunt Alba ca Zapada, culoarea lemnului si forma obiectului imi incalzesc inima.

Mor dupa lapte si-mi doream un polonic aparte. Acesta din lemn, finisat impecabil mi-a soptit la ureche: ia-ma pe mine si-o sa-ti fie bine… Dar solnita cu rosu si verde, excelente culori pentru Craciun, dar suportul de servetele, ciupercuta-solnita…

Laptele luat din piata de la dozator lasa mai multa smantana pus in oalele proaspat achizitionate. Pana si cocosul de Korund este mandru de ce se-ntampla in oala pantecoasa.


3 gânduri despre “Obiecte…

  1. Foarte frumoase, si pe mine ma atrag obiectele cu personalitate, cand eram mica si mergeam la bunici eram prima in pod sa vad ce noutati au mai aparut: mancam lapte cald cu mamaliga din strachina de lut, pe masuta mica de lemn, cu lingura de lemn 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s