E toamna…


…mai robotim dar incepem sa ne mai asezam si …meditam.

Pana la cine stie ce gand cu inteles adanc sau ce idee creata postez cateva fotografii din concediu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Casa fluturilor de la Praid.

Tineri visatori si entuziasti „ctitorii” acestui obiectiv turistic si-au gasit o sursa de aprovizionare cu fluturi intr-un colt indepartat de lume. La 3 saptamani aduc o sarja noua pentru ca de 3 saptamani este viata acestor fiinte efemere.

Edificiul este minuscul fata de constructia din Viena dar faptul ca este din lemn finisat in culoarea mierii te faci sa te simti bine si sa-ti doresti sa observi aproape fiecare pereche de aripi in parte. Pavilionul nu este foarte inalt si fluturi trec prin fata ochilor, te-ating uneori, sau chiar se-aseaza pe varful incaltarilor tale.

Am prins ultima zi in care mai functiona pe sezonul acesta Casa Fluturilor din Praid. M-am bucurat tare ca am fost si m-am bucurat si mai tare ca mi-am cumparat de-acolo un obiectel minunat, care imi incalzeste sufletul de cate ori il folosesc si ma face sa zambrsc. O oglinjoara de poseta inchisa intr-o cutiuta de lemn plata care mai contine si un piptanut sin lemn si are pictat manual un …fluture ce altceva.

Hanul pescaresc Campul Cetatii, in apropiere de Sovata.

Mai presus de pestele gatit aici, de sculele de pescuit aflate la dispozitia doritorilor care pot prin inchiriere sa fie pentru catva timp pescari adevarati mai presus de orice este peisajul. Mergeti acolo intr-o dupamiaza de toamna, haladuiti in voie prin imprejurimi, scrutati zarile, bucurati-va de tot si toate.

2 gânduri despre “E toamna…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s