Jurnal de bord


18 aprilie 2012

Afară plouă și este tare mohorât.

Cele două rățuște mute, bătrânele de-acum, nu vor putea oua astăzi în cuibul încropit în mormanul de resturi vegetale care așteaptă să se transforme în țărână.

Le-am cumpărat de bobocei și m-au încântat în fiecare clipă.

Gîsca sură, rămasă fără tovarășa ei și fără să aibă un iubit, clocește dăruită un ou din care nu va iesi nimic. Mama mă tot îndeamnă s-o desclocesc.  Eu încerc și când o văd cât de disperată aleargă în întâmpinarea mea și-mi gâgâie s-o las la cuibar, mi se sfâșie inima.

Cei doi meri ai mei mari nu au nici-o floare. Mă uit și parcă nu-mi vine să cred. Sunt cei care au stat îngropați în zăpadă până sub coroană. În schimb cei doi meri mici au cîteva buchețele. Nu știu însă dacă vor reuși să țină fructele.

Au inflorit foarte frumos narcisele galbene stelate. Singurul cusur pe care-l au este că sunt puține. Au inflorit și bulbii de lalele care au scăpat intenției mele bune de mai bine. Cei care nu au fost scosi au inflorit foarte bine mersi ceilalti agonizeaza prin magazie pentru ca nu mai ajung sa-i pun dar uite, las totul balta acum si a duc sa vad ce mai pot face. Brrr!

20 aprilie 2012

De pe blogul LUNAPATRATA, pe care-l vizitez cand am nevoie de hrana pentru inima, minte si suflet, am copiat lik-ul pentru clip-ul de mai jos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: